fbpx

Grunde

Bo midt i naturen med panoramisk udsigt over vand og by
Nu har du mulighed for at købe en af de attraktive boliggrunde ved Flade Bakker i det vestlige Frederikshavn, som er en ny, grøn og rekreativ bydel med fantastisk udsigt til vand, land, skov og by. Flade Bakker ligger i fantastiske, naturskønne omgivelser og hele 57 procent af det nye boligområde er udlagt til grønne friarealer.

Du kommer til at bo midt i naturen – og med alt, hvad den byder på, for hele familien. Her er rekreative stisystemer og cykelruter, der binder jer sammen med resten af byens butikker, kultur- og fritidsliv. Der er børnehave lige i nærheden – og skoler der ligger bare en kortere cykeltur væk.

Er du pendler, får du let adgang til resten af Nordjylland med god infrastruktur til bl.a. Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Frederikshavn har det hele og samtidig er du tæt på resten af Nordjylland.

Åshusene
På bakkeskrænten udbydes nogle fantastiske grunde, hvor du får panoramisk udsigt over hele byen og Kattegat i kuperet terræn. Grundene er højtbeliggende og indbyder til opførelse af smukke arkitektoniske udsigtsvillaer lige i udkanten af Købstrup Skov.

Søhusene
Neden for bakkeskrænten udbyder vi en række skønne grunde, hvor du og familien kommer til at bo omkranset af grønne arealer og med en følelse af masser af frisk luft, lige udenfor hoveddøren. Her kan I lade kreativiteten råde, når drømmehuset skal bygges og se frem til at bygge jeres nye hjem i et fantastisk naturområde.

Find mere information og se et kort over grundene på kommunens hjemmeside for grundsalg.


Kontakt
Center for Teknik og Miljø
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn
Tlf. 98 45 50 00
Grunde@frederikshavn.dk